Maria Stam

Mijn naam is Maria Stam, ik ben 39 jaar, getrouwd en heb een dochter van bijna 10. In het dagelijks leven ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie bij een bedrijf in de commerciële sector. Daarnaast ben ik bestuurdslid bij Stichting Struikelstenen Sliedrecht en vind ik het leuk om dingen te organiseren in en voor het dorp. Zo was ik bijvoorbeeld mede-oprichter van Secret Santa Sliedrecht en co-organiseerde ik tweemaal Cluedo Sliedrecht.


Ik heb bijna mijn hele leven in Sliedrecht gewoond, met uitzondering van een periode van 5 jaar die ik in Spanje heb doorgebracht.
In 2015 ben ik betrokken geraakt bij PRO Sliedrecht, toen ik hielp bij de organisatie van het PRO-Festijn.

 

Niet lang daarna ging ik aan de slag als secretaris bij de fractie en later werd ik gevraagd om me beschikbaar te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. In de afgelopen vier jaar heb ik veel geleerd over het raadslidmaatschap, maar ik heb het gevoel dat ik nog lang niet klaar ben en wil me graag verder inzetten voor de belangen van onze inwoners.

De komende vier jaar wil ik me sterk maken voor:

  • Het verbinden van alle groepen die in ons mooie dorp wonen en actief zijn. Daarbij wil ik ervoor zorgen dat niemand in ons dorp wordt uitgesloten of veroordeeld omwille van zijn of haar geaardheid, geslacht of achtergrond.
  • De kunst, cultuur en activiteiten in Sliedrecht en ervoor zorgen dat inwoners meer inspraak krijgen in waar zij behoefte aan hebben op dit gebied.
  • Goede, transparante en betaalbare jeugdzorg waarbij kinderen niet de dupe worden van de situatie van de ouders of allerlei starre bureaucratische regeltjes die geen recht doen aan de praktijk.

Contact

Baanhoek 174
3361 GN Sliedrecht

06-14542533

Stel een vraag