Claudia Verheul

Mijn naam is Claudia Verheul, ik ben 26 jaar oud. Ik werk één dag in de week in het facilitair bedrijf van ASVZ, de rest van de week werk ik op het logeerhuis in Dordrecht. Ook geef ik de zaterdagen die ik niet hoef te werken vrijwillig training aan fanatieke volleyballers met een beperking. 

Ik ben geboren en getogen in Sliedrecht en door de activiteiten van Mark ben ik aangestoken om actief te zijn in de lokale politiek. 

 

Tijdens mijn eerste jaar zal ik vooral kennismaken met de verschillende dossiers en mijn speerpunten worden de volgende:  

  • Het in stand houden en uitbreiden van het sportaanbod. In het bijzonder voor jongeren, ongeacht het inkomen van de ouders. Dit betekent het ook weer gratis maken van een zwemdiploma voor ieder kind in Sliedrecht.  
  • Voldoende ruimte voor jongeren om kennis te maken met kunst en cultuur, zoals een graffitimuur, muziek op school en de aanschaf van een Museumkaart via een subsidie. 
  • Het bevorderen van bewustzijn bij leraren, trainers en jongerenwerkers om vroegtijdig problemen van kinderen en jongeren te signaleren, zodat ze veel eerder lokaal geholpen kunnen worden.  

Contact

Baanhoek 174
3361 GN Sliedrecht

06-14542533

Stel een vraag